Poslední společný den

20151014_205855 1     Patercatka, posledni spolecna

Přijde mi to jako by toho dlouho očekáváného 14.10. bylo před pár dny… Je to strašné, jak ten čas neúprosně letí… Včera naše děti dostaly své první očkování a dvě z nich přečkala ve svém rodném doupěti poslední noc, abychom měli jistotu, že neproběhne nějaká alergická reakce. Vše proběhlo v pořádku a tak dnes nastalo obávané první loučení a to rovnou hned 2x.

Atrej alias Kubíček

Jako první do svého nového domova ve Vraném nad Vltavou odjel náš milovaný prvorozený chlapeček Atrej alias Kubíček, který bude bydlet v domečku se zahradou a společnost mu bude dělat 10ti letá jezevčí dáma, Majla.

Krausovi, KubicekKubíček dojel domu v pořádku a dle prvních zpráv na něj jeho nová maminka vrčela a tvářila se uraženě 🙂  Určitě si během pár dnů zvykne na nové miminko v domě a bude ho učit všechny lumpárny.

Přejeme Kubíčkovi i jeho nové rodině hlavně kopu zdravíčka a spousty krásných společných zážítků, ať vám to úplně první miminko, narozené v našem doupátku, dělá jen samou radost. Budeme šťastní, když nám občas napíšete, jak se Kubíčkovi daří!

Alžběta alias Betynka

Po obědě si pro svojí vytouženou černou psí holčičku dorazila i její nová panička. Ta to neměla vskutku daleko, neboť bydlí asi 100m od našeho doupátka, v té samé ulici 🙂

Ivana, Betynka

I Betynka bude bydlet v domečku a společnost jí krom početné rodiny lidské, bude dělat i smečka psí a to trpajzličí jezevčice Sofinka a Rozárka. Tím, že bydlí opravdu blízko, u našich dlouholetých rodinných přátel, chodila se Betynka domů podívat, aby si na ní holky zvykly. První noc proběhla bez problémů, jen si sebou přinesla moresy z rodného doupátka, kde společně s bráškama a sestřičkama kolem 2. hodiny ranní řádily… Tak snad jí to brzo přejde a všichni se doma vyspinkají 🙂

My se těšíme, že budeme moc pozorovat jak tato nejklidnější holčička z vrhu dospívá a vyrůstá z ní mladá špagetí slečna… Hodně zdraví a ať jsi šťastná, Bětuško!

Tak to je prozatím z loučení vše, Elinka a Bertíček stále v doupátku s Alfičkou zůstávají a budeme dál rozvíjet dovednosti v podobě čůrání a už musíme i trošku začít vychovávat, aby ti maličcí čertíci pochopili, že ne všechno se může kousat a na čůrání jsou určitá místečka. Elinka už je moc šikovná a čůrá doma jen a pouze na podložky, Bertíček zatím, jako správný pes, značkuje svoje teritorium 🙂 Jakmile jsou ale všichni tři venku, začnou řádit, ale i vykonají co mají. Dělají nám velikou radost, děti naše.

Všem veliké díky, novým rodinám ještě jednou spousty radostných chvil s těmi našemi andílky a jakmile bude něco nového, zase se ozveme 🙂

PAC A ČENICHOVKU, Vaši DOUPAŤÁCI

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.